BAŞKAN EKİNCİ MESAİYE ZİYARETLE BAŞLADI

8.04.2019 15:22:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, haftanın ilk mesai gününe ziyaretlerle başladı.

Başkan Ekinci, haftanın ilk gününde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çorba evinde vatandaşlarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Ardından Viranşehir Aşevinden yardım alan vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, burada maddi durumu iyi olmayan vatandaşları dinledi.Vatandaşlara sorunlarının çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade eden Başkan Ekinci,Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Ekinci, " Biz burada Viranşehir halkına hizmetkar olacağız. Onların sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz ve önerilerini dikkate alacağız. Belediye işi ekip işidir. El ele vererek, Viranşehir halkına en iyi şekilde hizmet vereceğiz.” dedi.

Açıklamanın ardından Başkan Ekinci, Belediye temizlik personelleri ile bir araya gelerek sohbet etti.