BAŞKAN EKİNCİ, ÇALIŞANLARIMIZ RAHAT OLSUN

5.04.2019 15:33:00

‘Kayyım için değil, Hizmetkar olmaya geldik.’

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi 20 yıl aradan sonra AK Belediyecilikle tanıştı.

Yaklaşık 18 yıl HDP’li Başkanlar, 2 Yıl’da Kayyım tarafından yönetilen Viranşehir Belediyesi, 20 yıl sonra el değiştirdi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimde zaferle çıkan AK Partili Başkan Salih Ekinci, mazbatayı aldıktan sonra göreve başladı.

Göreve başladıktan sonra Belediyenin kapılarını halka açan Başkan Ekinci, İlçe halkının görevini fazlasıyla yaptığını, bundan sonra görev sırasının kendisinde olduğunu söyledi.

Gazetecilere önemli mesaj ve açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Belediyede çalışan kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilere yönelik kayyım yapılacağı iddialarının asılsız olduğunu belirterek, Belediye çalışanlarının bu tür iddialara itibar etmemesi gerektiğinin altını çizdi.

İşini yapan Belediye çalışanlarının rahat olmasını isteyen Başkan Ekinci, Belediyeye kayyım için değil, halka hizmetkar olmaya geldiğini belirtti.

Belediyede Kayyım izini silmeye çalışacağını ifade eden Ekinci,  hedeflerinin Belediyeyi halkla birlikte yönetmek olduğunu kaydetti.

Viranşehir Halkı ile büyük bir Aile olduğunu yineleyen Başkan Ekinci, “Memleket İşi gönül işidir. Gönül işi Tevazu, Samimiyet ve Gayret gerektirir. AK Partili bireylerinin koltuk ve makam sevdası olmaz. Tek sevdamız halkımıza hizmet etmek ve hizmetkar olmaktır. Zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Allahın izniyle halkımızla birlikte belediyeyi yönetip, güzel ve kalıcı eserlere imza atacağız. Seçim bitti diye yan gelip yatmayacağız. Verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getireceğiz” diye konuştu.