BAŞKAN EKİNCİ, MASA TENİSİ TURNUVASI`NA KATILDI

5.04.2019 11:07:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tarım Lisesi’nde Öğretmenler arası gerçekleştirilecek olan Masa tenisi turnuvası’na katıldı.

Okul yerleşkesinde start verilen Masa tenisi turnuvası’nın açılışı’na Başkan Salih Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi, Okul Müdürü Nedim Özkan ve Öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ile birlikte turnuvanın startını veren Başkan Salih Ekinci, turnuvanın hayırlara vesile olmasını temenni ederek katılımcılara başarı dileklerinde bulundu.

Yaklaşık 135 Öğretmenin katılımı ile 20 gün sürmesi beklenen turnuva’nın Öğretmenler arası dayanışma ve kaynaşmayı sağlayacağını ifade eden Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara önem vereceklerini söyledi.

Halka yönelikte önemli sportif organizasyonlar gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen Ekinci, öğretmenlere başarı dileklerinde bulunduktan sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından okuldan ayrıldı.