RAFADAN TAYFA KAHRAMANLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURULDU

14.03.2019 15:55:00

TRT'nin sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın kahramanları viranşehirli çocuklarla bir araya geldi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın kahramanları Viranşehirli öğrencilerle buluşturuldu.

Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda dört seans olarak düzenlenen gösteriye, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve çok sayıda öğrenci tarafından izlendi.

Ekranda izledikleri karakterleri yakından görme fırsatı bulan minik öğrenciler mutlu bir gün geçirdiklerini belirterek, Viranşehir Belediyemize teşekkür etti.

Gösterinin ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın kahramanlarını öğrencilerle buluşturmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, “Minik öğrencilerimizin keyifli saatler geçirmesine vesile olan çizgi film kahramanlarına teşekkür ediyorum” dedi.