BELEDİYEMİZDEN HASTA YAKINLARINA 2 MODERN MİSAFİRHANE

7.03.2019 15:41:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından 200 yataklı İlçe Devlet Hastanesinde yaptırılan iki misafirhanenin açılışı yapıldı.

Viranşehir Devlet Hastanesi Acil Servis girişinin bahçesinde yaptırılan 1’i bay, 1’i bayan olmak üzere 2 misafirhanenin açılışı yapılarak, hizmete sunuldu.

Açılışa Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Belediye Birim Müdürleri ile personeller katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, belediyemiz tarafından hasta yakınlarına kolaylık sağlanması amacıyla yaptırılan ve döşenen misafirhaneleri hizmete açmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, misafirhanelerin ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ise, göreve geldikleri günden bugüne kadar birçok hizmete imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha önce Hastane içinde yapılan ziyaretlerin hasta ve hasta yakınlarına eziyet olduğunu ifade eden Çiftçi, Hizmete açılan misafirhanelerle birlikte hasta yakınları, burada ziyaretçi ve misafirlerini kabul edip ağırlayabileceklerini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkan yardımcıları ve davetliler, misafirhaneleri gezdikten sonra hastaneden ayrıldı.

Viranşehir Belediyemiz tarafından yaptırılan ve her biri 180 metrekareden oluşan 2 misafirhanenin 189 Bin TL’ye mal olduğu belirtildi.