BELEDİYEMİZDEN ÇÖLYAK HASTALARI'NA GIDA DESTEĞİ

27.02.2019 15:32:00

Viranşehir Belediyemiz, Çölyak hastalarına gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik gereği Çölyak hastalarına "Glutensiz bir yaşam"  desteğini sürdüren Belediyemiz, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 80 Çölyak hastası için temin ettiği 9 kalemden oluşan Glutensiz gıdaları hasta ve hasta yakınlarına teslim etti.

Çölyak hastalarını destekleyerek yalnız bırakmayan Viranşehir Belediyemiz, Glutensiz gıdaların dağıtımı için program düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi başkanlığında çölyak hastaları için gerçekleştirilen programa Şanlıurfa Çölyak Derneği Başkanı Hasan Doğan,Viranşehir SYDV Müdürü Mehmet Özbilek,Çölyak hastaları ve yakınları katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, 80 Çölyak hastası için temin edilen 9 kalem Glutensiz ürünleri hastalara teslim ettiklerini belirterek, Viranşehir Belediyesi olarak Çölyak Hastalarına yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Bu anlamda 4 aylık temin edilen ürünleri her ay periyodik olarak Çölyak Hastası vatandaşlara dağıtacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Yardımcımız Çiftçi, Amaçlarının Glutensiz gıda temininde zorlanan vatandaşlara kolaylık sağlamak olduğunu vurguladı.

Yaklaşık 1 saat süren dağıtım programında yapılan bilgilendirmenin ardından Çölyak hastaları,Viranşehir Belediyesi'ne desteklerinden ötürü teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.