KÜTÜPHANE VE ETÜT SALONUMUZ YENİLENDİ

22.02.2019 14:17:00

Viranşehir Belediyemiz, nezih ve konforlu bir ortamda ders çalışabilmelerini sağlamak amacıyla geleceğimiz olan gençler için Kütüphane ve Etüt salonunu yeniledi.

Kültür ve Sanat Merkezimizde bulunan Kütüphane ile Etüt salonuna gelen yüzlerce öğrenci için aktif ders çalışma ortamı oluşturmak anlamında çalışma başlatıldı.Başlatılan çalışma ile Kütüphane ve Etüt salonu yenilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi Kültür ve Sanat Merkezi'ne giderek yenilenen salonları inceledi.Burada öğrencilerle  yakından ilgilenen Başkan Yardımcımız Çiftçi,Öğrencilerle sohbet edip Viranşehir Belediyesi'nin Eğitime her zaman destek verdiğini vurguladı.

Başkan Yardımcımız Çiftçi,Eğitime büyük önem verdiklerini belirterek," Bu anlamda geleceğimiz olan gençlere kendi evlerindeymiş gibi ders çalışabilmeleri için Kütüphane ve Etüt salonumuzu yeniledik.Amacımız öğrencilerimizin bulamadıkları nezih ders çalışma ortamını burada bulmalarını sağlamaktır.Tüm öğrenciler buraya gelip rahatlıkla ders çalışabilecekler." Diye konuştu.

Öğrenciler ise, bu imkanı kendilerine sunan Viranşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.