BESYO HAZIRLIK KURSU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

18.02.2019 10:49:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından 2019 yılı BESYO Hazırlık kursu ile ilgili, Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi’ninde katılımı ile uzman eğitmenler eşliğinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Spor kompleksinde BESYO hazırlık kursuna katılan Öğrenciler için düzenlenen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Spor Kompleksi Beden Eğitimi Öğretmenleri ve yaklaşık 180 öğrenci katıldı.

Spor kompleksinde ücretsiz olarak açılan BESYO, Spor Lisesi ve PMYO kursları hakkında Öğrenciler bilgilendirildi.

Bilgilendirme toplantısında TYT sınavının önemine vurgu yapılırken, BESYO Hazırlık kursunun öğrenciler için önemli fırsat olduğu belirtildi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Viranşehir Belediyesi’nin eğitime ve spor’a büyük önem verdiğini belirterek, Bu anlamda Öğrencilerin Belediye spor kompleksinin bütün imkanlarından ücretsiz faydalanabileceğini söyledi.

Viranşehir Belediyesi BESYO Hazırlık kursu ile öğrencilerin gelecekleri güven altında olduğunu sözlerine ekleyen Çiftçi, Kursa katılım sağlayan öğrencilere uzman eğitmenlerin bilgilerinden ve deneyimlerinden faydalanmalarını tavsiye etti.

Yaklaşık 1 saat soru cevap şeklinde süren bilgilendirme toplantısının ardından Başkan Yardımcımız Çiftçi, Öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak kursun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.