KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA BİR DESTEK'TE GAZİANTEP`TEN

11.02.2019 09:38:00

Belediyemiz tarafından başlatılan Kitap toplama kampanyasına bir destek’te Gaziantep Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneğinden geldi.

Gaziantep Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneği üyelerinin topladığı yaklaşık 500 Kitabı, Viranşehir Belediyesine teslim etti.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde Ansiklopedi Dünyası, Klasik Romanlar, Türk Edebiyatı Hikâyeleri, Bitkisel Ansiklopedi ve Tüm dersler çalışma kitaplarından oluşan Kitapları teslim alan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Gaziantep Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneği Başkanı Mehmet Kara ve Dernek üyelerine teşekkür etti.

Başlattıkları Kitap kampanyası ile amaçlarının kitap okuma alışkanlığını arttırmak olduğunu belirten Çiftçi, belediyelerin hizmet sorumlulukları olduğunu hatırlatarak, ancak bunun yanında kültür sanat ve eğitimle ilgili de görev ve sorumluluklarının da bilincinde olduklarını söyledi.

Çocuk ve gençleri okumaya yönlendirmenin önemine dikkat çeken Başkan Yardımcımız Çiftçi,  “Ulaşılmamış, okunmamış her kitap başkaları için yenidir” diyerek, bu anlamda duyarlılık gösteren ve kampanyaya destek veren Gaziantep Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneğine teşekkür etti.

Gaziantep Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneği Başkanı Mehmet Kara ise, Viranşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kitap toplama kampanyasını bir sosyal medya sayfasında gördükten sonra, dernek üyeleri ile birlikte kitap topladıklarını ve kampanyaya destek sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.