BELEDİYEMİZDEN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

1.02.2019 16:57:00

Viranşehir Belediyemiz, ilçe Merkez ve Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Merkez Hürriyet Mahallesinde Kilitli parke taşı bakım, onarım ve stabilize yol çalışması, Gölbaşı Mahallesinde DEDAŞ, Bahçelievler Mahallesinde Doğalgaz kazılarından dolayı bozulan cadde ve sokaklarda Kilitli parke taşı onarım çalışması ile Elgün Kırsal Mahallesinde foseptik alanında yaklaşık 700 metrelik stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.
Viranşehir Belediye Başkan yardımcımız Halaf Kete, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.
Vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını veren Başkan Yardımcımız Kete, ilçe merkezde DEDAŞ ve Doğalgaz kazılarından dolayı bozulan yolların en kısa sürede bitirileceğini söyledi.
Kete, ilçe merkez ve Kırsal alanlarda üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.