BELEDİYEMİZ`DEN ARAÇ KİRALAMA İHALESİ

16.01.2019 15:38:00

Viranşehir Belediyemiz, ilçe genelinde daha aktif temizlik hizmeti sunabilmek amacıyla, 8 ay süreyle 40 adet araç kiralanması amacıyla ihale gerçekleştirdi.

İlçe sınırları içerisinde çöp toplama, temizlik, taşıma ve çöp nakil hizmeti için gerçekleştirilen 40 adet araç kiralama ihalesine 4 istekli firma katıldı.

Belediye toplantı salonunda basına açık şeffaf olarak gerçekleşen ihaleye 4 istekli firma teklif sundu.1 istekli firma evrak eksikliğinden elenirken, diğer 3 isteklinin sunmuş olduğu teklifler komisyon tarafından incelendi.

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihale yaklaşık yarım saat sürdü. İhale sonucu verilen tekliflerin komisyon tarafından yapılacak olan inceleme ve değerlendirmenin ardından isteklilere elektronik posta yoluyla iletilecek.