EKİPLERİMİZDEN, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

10.01.2019 17:12:00

Karacadağ’da dün etkili olan kar ve tipi nedeni ile Viranşehir-Diyarbakır yolu ulaşıma kapanmıştı. Ekiplerin çalışmaları ile mahsur kalan vatandaşlar kurtarılırken, devam eden tipi ve kar nedeni ile yol tekrar ulaşıma kapandı. Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri, yolu açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir-Diyarbakır yolunda ulaşım bir türlü sağlanamıyor. Karacadağ’da devam eden kar ve tipi nedeni ile dün gece ulaşıma açılan yol bugün yine ulaşıma kapandı. Viranşehir Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri, Jandarma ve karayolları ekiplerinin aralıksız çalışmaları devam ederken, bölgede vatandaşların yolda mahsur kalmaması için de çalışmalar sürüyor. Dün gece yaklaşık 25 araç mahsur kaldıkları yolda kurtarıldı. Ekiplerin yolu ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor.  Dün geceden bu yana devam eden çalışmalara katılan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Tüm gece yol çalışması yaptıklarını ifade eden Kete, devam eden kar ve tipi nedeni ile yolun şuan yine kapandığını ve Belediye ekipleri ile karayolları ekiplerinin yolu açma çalışma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.