SAĞANAK YAĞIŞLARDAN DOLAYI ÇÖKEN MENFEZ ONARILDI

21.12.2018 16:21:00

Viranşehir Belediyemiz aşırı yağışların getirdiği sel suları nedeniyle yıkılan menfezi onardı.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ekibi, sağanak yağış sonrası harekete geçerek İlçenin Büyük Çavuş Kırsal Mahallesinde çöken menfezde çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde iş makineleriyle Kırsal Mahalleye giden ekipler, kısa bir sürede mahalleyi ikiye ayıran menfezi onararak, ulaşıma açtı.

Çalışmayı yerinde takip eden Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Halaf Kete, dün gün boyu yağan sağanak yağışlardan sonra Büyükşehir Belediyesi ile alarma geçtiklerini belirterek, ekiplerin gecenin geç saatlerine kadar sahada çalıştıklarını söyledi.

Yağışlardan dolayı çöken menfezi onardıklarını ve ulaşıma acıktıklarını belirten Kete, ekiplerin yağışların etkili olduğu alanlarda çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Büyük Çavuş Mahalle Ahmet Uluş ise, Viranşehir Belediyesine teşekkür ederek, yetkililiklerden DSİ’ye ait olan derenin bir an önce ıslah edilmesini talep etti.