İLÇEMİZ`DE ÜCRETSİZ ÇOCUK TİYATROSU KEYFİ

18.12.2018 16:22:00

Viranşehir Belediyemiz, Sosyal Belediyecilik gereği çalışmalarını aralıksız sürdürerek İlçede eğitim gören 2 bin Öğrenciye ücretsiz tiyatro keyfi yaşattı.

Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışma yürüten Viranşehir Belediyemiz, ETİ Çocuk Tiyatrosu ekibinin oynadığı ‘ Kırmızı Başlıklı Kız ’ adlı Çocuk tiyatrosunu oyununu öğrencilerle buluşturdu.

Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonumuzda 17-18 Aralık günleri 2 seans eşliğinde oynanan  ‘ Kırmızı Başlıklı Kız ’ tiyatro oyunu ile Öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

İlk kez tiyatro izleyen yüzlerde öğrenci, Viranşehir Belediyemizin sunduğu tiyatro hizmeti ile büyük bir mutluluk yaşadı.

Tiyatro oyunu sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi yaptığı açıklamada; Viranşehir Belediyesi olarak 2 Bin Öğrenciye ücretsiz olarak tiyatro hizmeti sunduklarını söyledi.

Sosyal Belediye olarak Eğitime destek sunmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcımız Çiftçi, tiyatro oyununun büyük ilgi gördüğünü söyleyerek ETİ Çocuk Tiyatrosu ekibine teşekkür etti.