ZABITA EKİPLERİMİZDEN UNLU MAMÜL ÜRETEN İŞ YERLERİNE DENETİM

13.12.2018 13:01:00

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçemizin birçok noktasında faaliyet gösteren unlu mamül üretim yerlerinde ekmek gramajı ve hijyen denetimi gerçekleştirildi.

Belirli aralıklarla Viranşehir’de faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde denetim yapan ekiplerimizce, Vatandaşların birçok alanda olduğu gibi gıda sektöründe de daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Birçok alanda olduğu gibi fırın denetimlerimiz de belirli aralıklarla devam edecek.

İncelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaşan vatandaşların sorunlarını 0 552 106 63 63 nolu Belediyeye ait Whatsapp iletişim hattına anlık mesaj yoluyla bildirebileceklerini veya 153 numaralı telefonu arayarak Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine iletebileceklerini belirttiler.