'PEMBE ASLINDA SİYAHTIR' TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

29.11.2018 17:39:00

Viranşehir Belediyemiz öncülüğünde Kültür ve Sanat Merkezimizde  'Pembe Aslında Siyahtır' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Viranşehir Belediyemizin gençlere yönelik çalışmaları sürerken, Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci’nin, girişimiyle öğrencilerin uyuşturucu madde ve bağımlılığı konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla tiyatro oyunu sahnelendi.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konferans salonunda üçer seans halinde sahnelenen 'Pembe Aslında Siyahtır' adlı tiyatro oyunu, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Oyundan önce tanınmış ünlü isimlerin uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda verdikleri mesajları izleyen öğrenciler, daha sonra sahnelenen oyunu izledi.

Oyundan sonra tiyatro ekibine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, uyuşturucu madde kullanım yaşının ilkokul çağına kadar indiğini vurgulayarak, sadece gençlerin değil velilerin de bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.