MASA TENİSİ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

24.11.2018 10:23:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından organize edilen 1. Masa Tenisi turnuvası yapılan final maçları ile sona erdi.

Belediyemiz Spor Kompleksinde yapılan Masa tenisi final maçına İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer dereci, Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, CHP İlçe Başkanı Remzi Taylan, MHP İlçe Başkanı Yasin Haşimi , daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Açılış konuşması yapan Başkan Vekilimiz Ömer Dereci" Böyle güzel bir organizasyonun ev sahipliğini yapmak beni mutlu etti. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Ben bu turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür edrim" dedi.

Final maçı öncesinde çocuklardan oluşan gurup bir gösteri maçı yaptı. Ardından önce 3. maçı ve sonrasında da final maçı yapıldı. Yapılan maçlardan sonra tablo şu şekilde oluştu:

MASA TENİSİ ERKEKLER

1.Gökhan Acıpınar

2.Ömer Ayaz

3.Hasan İlcan

BAYANLAR

1.Sibel Tartak

2.Ebru Aslan

3.İremnur Küçük

Dereceye girenlere hediyelerini veren heyet kendilerini kutlarken Hakem heyetine de ayrıca hediyeler verilip emeklerinden dolayı teşekkür edildi.  Final maçı ve hediye takdiminden sonra Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve CHP ilçe Başkanı Remzi Taylan bir dostluk maçı yaptı. Hakemliğini Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci'nin yaptığı müsabaka berabere sonuçlandı.