BELEDİYEMİZ ADAY MEMURLARI SINAVA TABİ TUTTU

12.11.2018 16:17:00

Viranşehir Belediyemiz, geçen yıl KPSS memurluk sınavını kazanarak kuruma atanan 8 aday memuru asaletlerinin onaylanması amacıyla sınava tabi tuttu.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından verilen 10 günlük eğitimin ardından Aday memurlar Temel Eğitim sınavında hazırlanılan 100 soru ile Belediyemiz Meclis Toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ve İnsan Kaynakları Müdürümüz Lütfi Şeyhun nezaretinde ter döktü.

Toplam sorulan 100 sorudan 60 doğru yapan Aday memurlar sınavı kazanarak asalet almaya hak kazanacak.

Sınav öncesi Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Aday memurlara başarı dileklerinde bulunarak sınavın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Temel Eğitim sınavının ardından memur Adaylar 1 ay sonra hazırlayıcı eğitim sınavına tabi tutulup ter dökecek. Sınavlar sonrası başarılı olan Aday Memurların asaletleri onaylanacakken, başarılı olmayan ise önümüzdeki yıl tekrar sınava tabi tutulacak.