HASTA MİSAFİRHANEMİZ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

12.11.2018 15:36:00

Viranşehir Belediyemiz Hasta yakınlarının dinlenebilmelerini sağlamak amacıyla Devlet Hastanesinde yaptığı 2 Adet Misafirhane açılış için gün sayıyor.

Kısa bir süre önce yapımına başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan Hasta misafirhanesini Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette misafirhanede kalan hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yardımcımız Halaf Kete, misafirhanenin tamamen hazır hale getirilmesinin ardından halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Misafirhanenin an itibari ile kaba inşaatının bittiğini ve halı, yastık ve klima gibi malzemelere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcımız Kete, “  Bunları da en kısa zamanda temin edip halkımızın hizmetine sunacağız. Böylece hasta yakınları burada ziyaretçileri kabul edip ağırlayabilecek. Hastane içinde yapılan ziyaretler hastalarımıza da hasta yakınlarımıza da eziyet oluyordu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ederim.”Diye konuştu.

Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan 2 Adet Misafirhane 2 bölümden oluşup biri bayan diğeri de erkeklerin kalabileceği şekilde dizayn ediliyor.