BELEDİYEMİZDEN HALKA AÇIK ÖDÜLLÜ ‘ MASA TENİSİ TURNUVASI `

6.11.2018 15:50:00

Belediyemiz tarafından, Sosyal etkinlikler çerçevesinde halka açık ücretsiz ve ödüllü masa tenisi turnuvası düzenleniyor.

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra Sosyal etkinliklere de önem veren Viranşehir Belediyemiz, Masa tenisi sporunu tanıtmak, sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla turnuva düzenliyor.

Her kesimden vatandaşın katıldığı ve yoğun ilginin olduğu masa tenisi turnuvasına Belediye Spor Kompleksinde İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci ile Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçinin katılımıyla start verildi.1 Kasım günü başlayan turnuva 23 Kasım günü son bulacak.

Turnuva hakkında kısa bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci, Turnuvanın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Amaçlarının halka masa tenisi sporunu sevdirmek ve sporu yaygınlaştırmak olduğunu söyledi. Beş grupta 16’sı Bayan olmak üzere toplamda 144 katılımcının turnuvada mücadele ettiğini belirten Dereci, müsabakaların hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü Saat:18.00 ile 21.00 arasında yapıldığını belirtti.

Turnuva sonucunda derece giren 3’ü bayan ve 3’ü erkek olmak üzere toplamda 6 katılımcıya çeşitli ödüllerin verileceğini ifade eden Dereci, Belediyemiz tarafından bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.