1 GÜNDE 1 KİLOMETRE ASFALT YOL

6.11.2018 14:02:00

Kış ayları öncesinde Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmalarını hızlandıran Belediyemiz, 1 günde 1 kilometre asfalt yol yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Yolbilen Mahallesinde 1 kilometrelik Mahalle içi yolunun asfaltlama çalışması bitirildi.

Aynı gün başlanan ve aynı günde bitirilen 1 kilometrelik yol, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Kış ayları öncesinde programları dahilinde olan yolları tamamlamak istediklerini belirterek, 1 günde yapılan 1 kilometrelik yolun mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kete, çalışmaların hem İlçe Merkezinde hem de Kırsal Mahallelerde devam edeceğini kaydetti.