KÜLTÜR VE SANAT KURSLARINA YOĞUN İLGİ

2.11.2018 09:31:00

Kültür ve Sanat Merkezimiz  bünyesinde açılan kurslar  Öğrenci ve Vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kültür ve Sanat Merkezimizde halkın kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla açılan, İşaret Dili, Osmanlıca, Bağlama ve Arapça kursuna her yaştan vatandaş katılım sağlıyor. Halka açık kursların yanı sıra evde çalışma imkanı bulamayan yüzlerce öğrenci sınavlara hazırlanmak için Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanesine gelerek buranın zengin bilgi kaynaklarından faydalanıyor.

Kütüphanede güzel bir ortamda Ortaokul, Lise ve Üniversite'ye hazırlanan Öğrenciler burada kendilerine ikram edilen ücretsiz çayı içip, sakin bir ortamda ders çalışma imkanı buluyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan Öğrenciler çalışma esnasında anlamadıkları konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak çözüm konusunda birbirleri ile yardımlaşma imkanı buluyor.

Kursa katılan kursiyerler ise görüşlerini belirterek " Dileyen Bağlama, dileyen Arapça, dileyen İşaret Dili ve dileyen Osmanlıca öğreniyor. Viranşehir Belediyesine bize böyle bir imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyoruz" dediler. Her dört kursa haftanın belirli günlerinde katılan kursiyerler öğrendikleri yeni bilgiler ile kendilerini geliştirme imkanı bulmaya devam ediyor.