SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER İMHA EDİLDİ

1.11.2018 17:24:00

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, son kullanma tarihi geçmiş 1 ton gıdayı imha etti.

Zabıta Ekiplerimizce İlçe merkezinde yapılan rutin denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ve etiketi olmadığı tespit edilen 1 ton gıda maddesine el konuldu.

Ekipler daha sonra 1 ton gıdayı ilçenin çöp boşaltma istasyonunda Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete kontrolünde imha etti.

İmhanın ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Vatandaşları zehirlemek isteyen vicdansızların zabıta ekipleri tarafından engellendiğini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı ekibe teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi olarak önceliklerinin insan sağlığı olduğunu ifade eden Kete, denetim ve kontrollerin devam edeceğini kaydetti.