KIŞ AYLARI ÖNCESİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDIRILDI

1.11.2018 14:40:00

Viranşehir Belediyemiz, yaklaşan kış ayları öncesi merkez ve kırsal mahallelerimizde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz Ekipleri, Merkez Yenişehir ve Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım, Hürriyet Mahallesinde stabilize yol, Kırsal Kınalıtepe Mahallesi Aşağı Sarpın Caddesinde kilitli parke taşı döşeme, aynı mahallede Taziye Evi çevre düzenlemesi çalışmalarını hızlandırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Fen İşleri Müdürümüz Mahmut Güldaş’tan bilgi alarak, çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Çalışmaların hem İlçe Merkezi hem de Kırsal Mahallelerde tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Kete, yapılan, devam eden çalışmaları Kış Ayları öncesi bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcımız Kete’ye AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin eşlik etti.