KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

1.11.2018 12:56:00

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın girişimleri ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden bir heyet Viranşehir’e gelerek ilçede yapılması planlanan Çevre yolu ve Dal-Geç projesi için bir takım görüşmeler yaptı.

Uzun yıllar Viranşehir halkının merakla ve özlemle beklediği yatırımın ilçeye kazandırılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden Etüt Proje ve Çevre Baş Mühendisi Ali Asef Cengiz’in öncülüğünde bir heyet Belediyemizi ziyaret etti.

Belediyemizi ziyaret eden heyet Belediye Başkan Yardımcımız  Arslan Çiftçi, İmar ve Şehircilik İşleri Müdürümüz Hıdır Çakar ile toplantı yaparak istişarelerde bulundu.

Toplantıda Çevre Yolu ve Dal-Geç projesi hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Karayolları heyeti Belediyemizden İmar planında bulunan ve TOKİ binalarının bulunduğu yerin projede yol olarak gözüktüğü ve bunun için yeniden projenin hazırlanıp imar tadilatı yapılmasını talep etti.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda ayrıca ilçenin muhtelif yerlerine de bazı kavşakların yapılacağı, Dal-Geç projesi için de kısa zamanda Karayollarına bağlı teknik elemanların ilçeye gelerek çalışma yapacakları kaydedildi.

Toplantının ardından Heyet Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci’yi ziyaret ederek konu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi toplantının ardından yaptığı açıklamada ; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özşavlı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek projenin hayata geçirilmesi ile ilçenin büyük bir kazanım elde etmiş olacağını vurguladı.