3 KIRSAL MAHALLEYE STABİLİZE YOL

30.10.2018 17:07:00

Viranşehir Belediyemiz, Ulaşım sorununu ortadan kaldırmak ve halkın memnuniyetini ön planda tutmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Yol yapım çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Binekli, Süleymaniye ve Yazgüneşi olmak üzere 3 kırsal mahalleye Stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaların start verildiği mahalleye giden Viranşehir Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcımız Kete, Plan ve program dahilinde halka hizmet etmeyi sürdürdüklerini belirterek, Amaçlarının ulaşımda sorunu ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı.

Stabilize yol çalışmasının kısa süre içerisinde bitirilip yolların halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Yardımcımız Kete, Ayrıca vatandaşlar tarafından gelen talepleride göz önünde bulundurarak program hazırladıklarını ve hazırlanılan programla merkez ve kırsal ayrımı yapmadan halka hizmet sunduklarını söyledi.