53 DÖNÜMLÜK DEV PARK HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILDI

30.10.2018 14:33:00

Belediyemiz  tarafından eski katı atık alanı üzerinde yapılan 53 dönümlük parkın açılışı 29 Ekim gibi anlamlı bir günde yapıldı.

Yenişehir  Mahallemizde bulunan eski katı atık alanı olarak kullanılan alan yeşil alana dönüştürüldü. 53 dönüm üzerinde yapılan yeşil alanda yürüyüş parkurları, çocuk oyun grupları mini büfeler yer alırken, basketbol ve voleybol gibi spor alanlarının da bulunduğu ilçenin en büyük parkı açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Halef Kete , Mahmut Şık, Arslan Çiftçi Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, çok sayıda kurum amiri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye, Başkan Vekilimiz Ömer Dereci, parkın tüm Viranşehir Halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Cumhuriyetin 95. Yıl dönümünü hatırlatan Başkan Vekilimiz Dereci, Tüm halkın Cumhuriyet bayramını kutladı. Dereci Kayyum belediyesinin çalışmalarının tüm halkın takdirini kazandığını belirterek, halka hizmet bilinci ile çalıştıklarını ve amaçlarının halka hizmet olduğunu belirtti. Viranşehir’in en büyük parklarından birinin açılışını yaptıklarını belirten Dereci, Viranşehir’e hayırlı olmasını diledi. Ardından açılışı yapılan park gelen konuklara tanıtıldı.