BELEDİYEMİZDEN ANINDA MÜDAHALE

26.10.2018 17:05:00

Belediyemiz şehir merkezinde yapılan yol çalışmalarına ek olarak bozulan ve onarım bekleyen yollara da anında müdahale ediyor.

Viranşehir'de Ekim ayında son yılların en yağışlı ayı yaşanırken yağan yağmurun yollara verdiği tahribatlara Fen İşleri Müdürlüğümüz anında müdahale ediyor. Viranşehir 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu yol güzergahı, Tepret Cami arkası yol güzergahı yağışlardan dolayı ciddi tahribata uğradı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ömer dereci kendisine bildirilen bilgiler ışığında tahribata uğrayan bir kaç yolun yapımı için talimat verdi. Verilen talimatı uygulayan Fen İşleri Müdürlüğümüz hemen söz konusu yerleri bakıma alarak gerekli onarımı yaptı. Başkan Vekilimiz Ömer Dereci"  asıl olan vatandaşın sorunlarına imkanlar dahilinde anında müdahale edip çözüme kavuşturmaktır" dedi. 15 Temmuz İHO ve İlkokulu velileri duyarlılığından dolayı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci ve diğer yetkililere teşekkür etti.