BAŞKAN VEKİLİMİZ DERECİ PARKLARI DENETLEDİ

3.10.2018 11:00:00

İlçe Kaymakamı ve Başkan Vekilimiz Ömer Dereci viranşehir'de yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulundu.

Başkan Vekilimiz Dereci’ye Belediye Başkan Yardımcılarımız Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi ile ilgili birim müdürü eşlik etti. Heyet ilk önce yapımı devam eden 53 dönümlük Rekreasyon alanında incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Vekilimiz Ömer Dereci yapımı % 93 tamamlanan devasa parkın 29 Ekimde hizmete hazır hale geleceğinin bilgisini aldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci ve beraberindekiler buradan Şırnak Mahallesinde bulunan Haznevi Camii yanında ki yapımı devam eden parkta incelemede bulundu. Yetkililer bu parkın en kısa zamanda hizmete hazır olacağını belirtirken Başkan Vekilimiz Dereci emek veren çalışanlara kolaylıklar diledi.

Viranşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci ve beraberindekiler daha sonra yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitleri parkı ve yapımı devam eden Trafik eğitim parklarında incelemelerde bulundular. Burada ilgililerden bilgi alan Dereci Trafik Eğitim Parkının 45 gün sonra hizmete hazır hale geleceğinin bilgisini aldı. Başkan Vekilimiz Dereci’nin yapımı devam eden parklarda son durum ve bitiş tarihini görüntülü olarak telefona kaydetmesi ve not alması dikkatlerden kaçmadı.