BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖMER DERECİ, KIŞLA MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

25.09.2018 16:41:00

Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Dereci, Kuyumcu esnafının yoğun olduğu Askerlik şubesi caddesinde yürütülen yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vekilimiz Ömer Dereci’ye Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Salih Basık eşlik etti.

Başkan Vekilimiz Dereci, Büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında ilçe Koordinatörü Salih Basık’tan bilgi alarak, esnaf ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına yürütülen çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

İncelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Vekilimiz Ömer Dereci yaptığı açıklamada; Büyükşehir ve İlçe Belediyesi olarak tüm imkanlarını ilçe halkının hizmetine sunduklarını ifade etti. İnsan odaklı çalışıp ilk etapta aciliyet durumu olan alanlarda hizmet ağırlıklı çalışmalar yürütüldüğünü kaydeden Başkan Vekilimiz Dereci, ilçe genelinde Büyükşehir ve İlçe Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaların bitirilmesi konusunda vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini diledi.

Gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin ilçe halkının hak ettiği hizmetler olduğunu vurgulayan Başkan Vekilimiz Dereci, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.