VİRANŞEHİR BELEDİYEMİZDEN KİTAP BAĞIŞI

5.9.2018 18:18:00

Viranşehir Belediyemiz, Eğitimin her safhasına desteğini sürdürmeye devam ediyor.

İlçe Eğitiminin kalkınmasına ve Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunan Viranşehir Belediyemiz, bu anlamda desteğine bir yenisini daha ekledi.

Birbirinden farklı türden Toplam 18.000,00 TL bedelindeki 1259 adet kitabı temin eden Belediyemiz, Fen Lisesi’ne 704, İlçe Müftülüğü’ne 254 ve İlçe Halk Kütüphanesine ise 301 Adet kitap bağışlayarak teslim etti.

Yapılan kitap bağışı ile birlikte Fen Lisesi, İlçe Müftülüğü ve İlçe Halk Kütüphanesi’nin kitap eksikliği önemli ölçüde giderildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit;  “ Viranşehir Belediyesi’nin Sosyal Belediyecilik bilinciyle hareket ederek eğitimin her kademesine büyük destek sunduğunu, bağış yapılan yerlerdeki kitap eksikliğinin temin edilen kitaplarla giderildiğini ve desteğin bununla sınırlı kalmayıp devam edeceğini ” söyledi.