GÜLPINAR MAHALLESİNDE STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMAMIZ BAŞLADI

5.09.2018 17:50:00

Viranşehir Belediyemiz, Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 2018 yılı yatırım programımız çerçevesinde Gülpınar (Cevre) Mahallesinde 3 kilometre stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Fen işleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi aldı.

Çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatı veren Başkan Yardımcımız Kete, Kış aylarına girmeden Kırsal Mahallelerdeki çalışmaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Son 1,5 yıldır Viranşehir’de yapılmayan hizmetlerin Kayyum belediyesinin döneminde yapıldığına dikkat çeken Kete, hedeflerinin her geçen gün hizmet çıtalarını yükseltmek olduğunu kaydetti.