AYAKLI MAHALLESİNE BAĞLI TALİHLİ SOKAĞINI ASFALTLIYORUZ

3.9.2018 13:58:00

Viranşehir Belediyemiz, 2018 yılı yatırım programı kapsamında Kırsal Mahallelerde asfalt yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma ile Talihli Mahallesinde 10 kilometrelik asfaltlama çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, 2018 yılı yatırım programı dahilinde Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, program dahilinde bulunan Talihli Mahallesinde 10 Kilometrelik asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

100 kilometrelik asfalt yol yapımı hedefine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Kete, amaçlarının asfalt yolu olmayan mahalle bırakmamak olduğunu kaydetti.

Başkan Yardımcımız Kete,Talihli Mahallesindeki çalışmaları  kısa sürede bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediyemize teşekkürlerini ilettiler.