30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30.08.2018 14:22:00

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Viranşehir’de de düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet konağı önünde gerçekleşen kutlama törenine  İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz  Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Garnizon Komutanı, kurum amirleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos  Zafer Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Piyade Üsteğmen Ali Alkayış yaptı.

Konuşmanın ardından  İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Çimşit tören sonrası tebrikleri  kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren törenin ardından İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz  Çimşit, tüm katılımcılara teşekkür etti.