3 KIRSAL MAHALLEDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

28.8.2018 17:10:00

Belediyemiz tarafından, 2018 yılı yatırım programımız kapsamında Kırsal Mahallelerde asfalt yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 2018 yılı programı dahilinde Aşağı ve Yukarı Beğruk ile Çifte Kuyu Kırsal Mahallelerinde yaklaşık 10 kilometrelik mahalle içi asfaltlama çalışması başlattı.

Kısa bir sürede Aşağı ve Yukarı Beğruk’ta asfaltlama çalışmasını bitiren ekipler, Çifte Kuyu Mahallesine geçerek çalışmalara başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, üst yapı çalışmaları kapsamında 100 kilometrelik asfalt yol yapımı hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğimizi belirterek, hedef dahilinde Aşağı ve Yukarı Beğruk’ta çalışmaların bittiğini, ekiplerin Çifte Kuyu Mahallesine geçip orada çalışmalara başlayacağını söyledi.

Başkan Yardımcımız Kete,Çifte Kuyu Mahallesindeki çalışmaları da kısa sürede bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Mahalle sakinleri ise, yapılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediyemize teşekkür ettiler.