BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖMER ÇİMŞİT, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

27.08.2018 16:13:00

Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, ilçede yürütülen çalışmaları denetledi.

Belediye Başkan Vekilimiz Çimşit, bayram tatili dönüşü Fen İşleri Müdürlüğünce Yenişehir Mahallesi Spor Kompleksi karşısında yapımı süren trafik eğitim parkı, bahçelievler mahallesi çöp alanında yeni yapılacak olan temizlik hizmet binası ile kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Çimşit incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “ İlçenin hızla geliştiğini bu gelişime paralel olarak ilçe genelinde alt yapı, üst yapı ve yeşil alanlar olmak üzere birçok alanda önemli projenin hayata geçirildiğini söyledi. Çimşit, belediye olarak belirli aralıklarla yapılan halk toplantılarında vatandaşın görüşleri doğrultusunda ilçedeki eksikliklerin belirlenerek aciliyet durumuna göre çalışma yaptıklarını vurguladı. Viranşehir'i geleceğe bugünden hazırladıklarını dile getiren Başkan Vekilimiz Çimşit, Viranşehir’in büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirterek, göreve geldiği günden bu yana, alt yapı, üst yapı ve yeşil alan başta olmak üzere, hayata geçirilen ve devam eden projelerin tamamlandığı zaman ilçenin daha modern, daha çağdaş, daha yaşanılır bir kent olacağını ” ifade etti.