YEŞİL ALAN BAKIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

9.8.2018 16:55:00

Viranşehir Belediyemiz son dönemde yeşil alana yaptığı yatırımlar ile tüm Viranşehir halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

İlçemizde son 1,5 yıl içinde faaliyete konulan parklar ile vatandaşlar yeşil alan sorunundan büyük ölçüde kurtuldu. Sıcak yaz günlerinde vatandaşlar sabah saatlerinde spor yapmak, akşam saatlerinde de günün yorgunluğunu ailece atmak için bu parkları tercih ediyor. Günün yorgunluğunu atmak ve ailece dinlenmek için parklara gelen vatandaşlar tertemiz ve yeşilin olabildiğince hakim olduğu parklarda gördükleri hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Viranşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit konu ile ilgili olarak " Belediye olarak son iş kur alımında 320 vatandaşımızı park ve bahçelerimizde istihdam ettik. Parklarımızın Viranşehir için ne denli önemli olduğunu bildiğimiz için ilaçlama, günlük bakım, ot biçme, sulama ve temizlik konusunda çalışanlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Bizler bu çalışmaları yaparken elbette ki vatandaşlarımızdan da beklentimiz var. O da şudur; Parklarımızı kendi evimiz olarak bilelim. Parklarımızı temiz tutarak, parklarımızdaki mevcut bank, çocuk oyun grupları, masal kahramanları figürleri ve ağaçlarımızı koruyalım. Parklarımızı tahrip etmeye çalışanları uyaralım. Çünkü Parklar hepimizin ortak yaşam alanı " diye konuştu.