12. HALK TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

7.08.2018 17:23:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından, halkın talep, öneri ve şikayetlerinin çözüme kavuşturulması amacıyla her ay rutin olarak gerçekleştirilen Halk Toplantıları’nın 12’ncisi gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit Başkanlığı’nda yapılan 12. Halk Toplantısı’na Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık, Aladdin Milli, İbrahim Çoban, Birim Müdürleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda ilk olarak 2018 Yılı’nın ilk 6 ayı içerisinde yapılan hizmet odaklı faaliyetler İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

Faaliyet sunumunun ardından toplantıya katılan vatandaşlardan gelen, talep, öneri ve şikayetler dinlendi. Gelen talep ve şikayetler ekipler tarafından not edildi.

Alt yapı, yol, elektrik, Su, dedaş ve doğal gaz kazı çalışmaları, telekom internet şebekesi problemi vb. birçok sorunun konuşulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantıya katılan ilçe halkına Belediyemizin hizmet odaklı her noktada çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, katılımcılara teşekkür ederek toplantıların ileriki aylarda da devam edeceğini kaydetti.

Toplantının düzenlenmesindeki amaçlarının halk ile bütünleşip sorunları çözmek ve özlenilen hizmetleri sunmak olduğunu söyleyen Çimşit, ilçede temel problemlerin başında gelen elektrik ve yer altı kazı çalışmalarının takipçisi olduklarını bu çalışmaların hızlandırılıp bitirilmesi için sürekli toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

An itibari ile birçok noktada çalışmaların yapıldığı ve ilçenin adeta köstebek yuvasına döndüğü gördüklerini sözlerine ekleyen Çimşit, “ Yapılacak olan ve bitirilecek olan çalışmalar sonrası Viranşehir gerçekten de yaşanılabilir bir şehir haline gelecektir. Bunun için biraz sabır lazım ” diye konuştu.