VİRANŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN KARDEŞLİK SOFRASI

16.06.2017 08:24:00

Viranşehir’de Belediyemiz, Ramazan ayı nedeniyle ikincisini düzenlediği “ Kardeşlik sofrasında” Kanaat Önderleri, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile Muhtarlarla bir araya geldi.
Belediyemiz bahçesinde 500 kişilik düzenlenen İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Belediyemiz Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve davetliler katıldı.
İftar programı öncesinde davetlilerle yakından ilgilenen Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Davetlilerle sohbet ederek hasbihal etti.
İftar saatinde alanı dolduran davetlilerle birlikte Belediye Heyetimiz, Kardeşlik sofrasında bir araya gelerek iftarını açtı.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayan Belediyemiz Başkanvekili Sayın Çimşit kısa bir açıklama yaparak , “ Viranşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı nedeniyle halkımız ile birlikte bir araya gelmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Bu organizasyon davetimize icabet edip katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız halkımız ile birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaktır. Bu vesile ile düzenlediğimiz kardeşlik sofrası, Belediyemiz çevresinde örülen güvenlik duvarı ve fiziksel engel gönüller arasındaki köprüyü kurmaya engel teşkil etmez. Bizim gönüllerimiz birdir kapımız herkese açıktır  ” diye konuştu.
Açıklamanın ardından ezan sesi ile topluca iftar yemeğine geçildi.