BELEDİYE İŞHANINDAKİ ÇAY OCAĞI VE 1 ADET DÜKKAN İHALEYE VERİLDİ

9.10.2017 16:20:00

Viranşehir Belediyesi, Arzuhalcılar için inşaa edilen Belediye İşhanındaki Çay Ocağı ve 1 Adet Dükkanı ihaleye verdi.

Belediye Toplantı salonunda Arslan Çiftçi Komisyon Başkanlığında basına açık şeffaf bir şekilde gerçekleşen “ Çay Ocağı ve Dükkan ” ihalesine 2 istekli firma katıldı.

Açık artırma usulü ile yapılan ihalede, Çay ocağı yıllık 8 Bin TL’ye,1 Adet Dükkan ise, yıllık 5 bin 500 TL olarak kiraya verildi.

İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, İhalenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek,katılımcılara teşekkür etti.

İşhanında bulunan Çay Ocağı ve 1 Adet Dükkanın aktif edilebilmesi için İhale gerçekleştirdiklerini dile getiren Çimşit, Ayrıca Eski Belediye binası avlusunda Arzuhalcılar için İşhanı inşaa ettiklerini ifade ederek, İnşaa edilen işhanı ile Arzuhalcilerin mağduriyetlerinin giderildiğini sözlerine ekledi.