BAŞKANVEKİLİ ÇİMŞİT AŞURE HAZIRLIKLARINI YERİNDE İNCELEDİ

5.10.2017 19:47:00

Viranşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolaysıyla 11 bin kişiye aşure dağıtılacak.

Aşure hazırlıklarının sürdüğü yemek fabrikasını ziyaret eden Başkanvekili  Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık, aşure hazırlıklarını yerinde inceledi.Aşure kazanına fındık ilave eden  ve bizzat kepçe ile aşure kazanını karıştıran Çimşit, yemek fabrikasının sahibi Salih Samak’tan aşure hazırlığı hakkında bilgi aldı.

Muharrem ayının mübarek bir ay olduğunu ifade eden Başkanvekili Ömer Çimşit: “ Dinimizde ayrı bir yeri ve önemi olan Muharrem ayında Viranşehir Belediyesi olarak 11 bin vatandaşımıza Cuma namazı sonrası aşure dağıtacağız. Bizde aşure hazırlıklarını görmek incelemek ve teşekkür etmek için ustalarımızı ziyarete geldik. Yarın inşallah tüm Viranşehirli hemşerilerimize aşure ikramını gerçekleştireceğiz.Amacımız Muharrem ayı ve aşure gününün birliğimizi kardeşliğimizi pekiştirmeye bir vesile olmasıdır. Bu vesile ile Muharrem ayının birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etmesini temenni ediyorum. Muharrem ayının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen ustalarımıza, personelimize ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.