Büyükçavuşlu Mahallesi Taziye Evinde İncelemelerde Bulunuldu

14.06.2017 14:15:00

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete ve Mahmut Şık, İlçemize bağlı Büyükçavuşlu mahallesindeki taziye evine giderek incelemelerde bulundu.
Taziye evindeki eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Yardımcılarımız, eksiklikleri not ederek giderilmesi için talimat verdi.
Mahalle sakinlerinin ihtiyacını büyük ölçüde giderecek olan taziye evinin eksikliklerini tespit eden Başkan Yardımcılarımız, Yapılan incelemenin ardından eksikliklerin kısa sürede giderilip caminin hazır hale getirileceğini söyledi.
Viranşehir Belediyesi olarak halkın talep ve ihtiyaçlarını getirmek amacıyla hizmetlerimize devam ediyoruz diyen Başkan Yardımcılarımızdan Sayın Halaf Kete, “ Halkımıza değer veriyor, taleplerini ise önem veriyoruz. Bu bağlamda bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Amacımız halkımızla en iyi hizmeti sunabilmektir. Bunuda yapabiliyorsak ne mutlu bize. Mahallemizde eksik olan taziye evinin inşaatı yapıldı. Şuan bir takım eksiklikler var ve onlarıda inşallah yakın bir zamanda halledip taziye evimizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız ” diye konuştu.
Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Ahmet Ülüş ise, Belediye Başkan Yardımcılarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.
Taziye evi incelemesinde Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş, Fen İşleri Şefi Sinan El ve Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Ahmet Ülüş eşlik etti.