BAŞKAN VEKİLİ ÖMER ÇİMŞİT, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

11.7.2018 19:07:00

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, ilçede yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde denetledi.

Halkın sorunlarını dinleyen Çimşit, yapılan çalışmaların kaliteli ve yaşamı kolaylaştırması gerektiğini bildirdi.

Azadi Mahallesi, Yeni Mahalle ve Özal Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını beraberindeki heyet ile yerinde inceleyen ÇİMŞİT, ardından beraberindeki heyet ile birlikte Viranşehir Belediyesi tarafından Başköy Mahallesinde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmasını ve Germen Mahallesi Bıyıklı sokağında devam eden 1. Kat Asfalt yapım işini inceledi. Mahalleli ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekilimiz vatandaşın belediyemiz çalışmaları hakkındaki talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Denetimde yapılan çalışmaların kalitesi ve hangi aşamada olduğu tespit edilerek ilgili Birim Müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimat verildi.