BAŞKAN VEKİLİ ÖMER ÇİMŞİT, KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

10.7.2018 16:08:00

Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit Türk Kızılay’ı Kan Merkezi tarafından düzenlenen " Kan, ver Hayat Kurtar” kan bağışı kampanyasına katıldı.

Maliye Parkında kurulan tam donanımlı kan bağışı tırını ziyaret Ömer Çimşit, kan bağışı kampanyası hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Vekili Çimşit kan bağışı tırına geçerek burada kan bağışında bulundu.

Kan bağışlanması konusunda herkesi duyarlı olmaya çağıran Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit: " Kan alternatifi olmayan ve üretilemeyen bir ihtiyaçtır. Herkesin ya kendisi ya da yakını kana ihtiyaç duyabilir. Bazen acil ihtiyaç olduğunda bulunması çok zordur. Bulunamadığında da bir canın kaybolmasına neden olur. Sağlıklı tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Türk Kızılay’ının ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanması ve kan bilincinin arttırılmasına yönelik düzenlenen çalışmalardan ötürü Türk Kızılay’ına ve tüm personeline teşekkür ediyorum" dedi.