BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNE “ MADDE BAĞIMLILIĞI ” SEMİNERİ

6.7.2018 13:11:00

Viranşehir Belediyemiz Personellerine,hizmet içi Eğitim semineri kapsamında “ Madde Bağımlılığı ” ile ilgili seminer verildi.

İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele uygulaması kapsamında düzenlenen hizmet içi Eğitim semineri’ne çok sayıda Belediyemiz personeli katılırken,Seminer Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Polis Memuru Murat Alıcı tarafından verildi.

Seminerde Narkotik Şubeden Polis Memuru Murat Alıcı,maddenin insan hayatında büyük zararlara yol açtığını ifade ederek, Madde kullanımı sonucunda insan üzerinde oluşabilecek olumsuz vakaları tek tek ve ayrıntılı bir şekilde personellerimize aktardı.

Yaklaşık 2 saat süren seminerde Madde bağımlılığının önlenebilir olduğunu söyleyen Alıcı, “ Uyuşturucu madde bağımlılığı çok tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor. Sizler de sürekli sokakta ve halkla iç içesiniz. Uyuşturucu maddeyi ve madde kullanan kişileri tanıyabilir suçun önlenmesinde bizlere yardımcı olabilirsiniz ” dedi.

Madde bağımlılığı konusunda verilen seminerin ardından soruları yanıtlayan Alıcı, “ Verilen eğitim sayesinde, kendi çocuklarımızın da maddeyle tanışmalarını önlemiş olacağız ” diye konuştu.