ASKERE GİDECEKLERE “ GÜLE GÜLE MEHMEDİM ” PAKETİ

5.7.2018 13:03:00

Viranşehir Belediyemiz, geçen yılki “ Güle Mehmedim ” projesini bu yılda devam ettiriyor.

Sosyal Belediyecilik gereği önemli projeler hayata geçiren Belediyemiz bu kapsamda 2018 yılı itibari ile  Askere gidecek her Mehmetçiğe “ Güle Güle Mehmedim ” paketini dağıtmaya başladı.

Toplam : 65.000,00 TL bedelinde 700 Adet “ Güle Güle Mehmedim ” paketini dağıtmayı planlayan Belediyemiz, Gençlere içerisinde 24 parça Askerlik temel malzemelerin oluşan Çanta hediye ediyor.

Askere gidecek olan tüm viranşehirli gençlerin Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezine sevk kağıtları ile birlikte gelerek paketlerini alabilecekleri kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit yaptığı açıklamada ; Sosyal Belediyecilik gereği insan odaklı önemli projeler yaptıklarını ve bir bir hayata geçirdiklerini ifade ederek,bu projelerden birinin de Güle Güle Mehmedim projesi olduğunu söyledi.

Geçen yıl 1400 Güle Güle Mehmedim Paketi dağıttıklarını, bu yıl da 700 Adet dağıtmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Çimşit, Askere gidecek tüm mehmetçik adayına hayırlı teskereler dilerken,Belediye olarak yeni projeler üretmek için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezine gelen gençler Güle Güle Mehmedim paketini teslim alarak,projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit ve yönetimine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.