TÜRK PETROLLERİ`NDEN BELEDİYEMİZE 1.200 TON ASFALT HİBESİ

4.7.2018 14:17:00

Türk Petrolleri ( TPAO ) Batman Bölge Müdürlüğü Viranşehir Belediyemize 1.200 Ton Asfalt hibe desteğinde bulundu.

Viranşehir’de ulaşım sorununu çözme noktasında önemli çalışmalar yürüten Belediyemiz, üst yapı hizmetleri kapsamında Türk Petrolleri’nden 2017 tahsisli 1000,2018 içinde 200 ton olmak üzere toplam 1.200 Ton hibe desteği aldı.

Alınan 1.200 Ton Asfalt hibe desteği için Belediyemiz Türk Petrolleri ( TPAO ) Batman Bölge Müdürlüğü ile “ iş birliği ” protokolü imzaladı.

Protokol sonrası 2018 yılı itibari ile verilen 200 Ton Asfalt,tahrip olan yolların bakım/ ve onarım işlerinde kullanılacak.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit,ilçede ulaşım sorununu çözme noktasında önemli girişimlerde bulunduklarını ifade ederek ,Türk Petrolleri ( TPAO ) Batman Bölge Müdürlüğü’ne yaptıkları talebinde olumlu sonuçlanıp 2018 yılı için 200 Ton Asfalt hibe desteği aldıklarını kaydetti.

Desteklerinden ötürü emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Vekilimiz Çimşit,Türk Petrolleri desteğinin oldukça önemli bulduğunu söyledi.

200 Ton Asfaltı yıl içerisinde ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacağını sözlerine ekleyen Çimşit,Hizmetlerin bunlarla sınırlı kalmayacağının altını çizdi.