BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

4.7.2018 12:10:00

Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit,Şanlıurfa Büyükşehir ve Belediyemiz tarafından yürütülen üst yapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, beraberindeki heyetle birlikte ilk önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Şırnak Mahallesi Menderes Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek, Viranşehir Koordinatörü M.Salih Basık’tan bilgi aldı.

Başkan Vekilimiz Çimşit, daha sonra Yenişehir mahallesinde bitme aşamasına gelen Sanayi sitesinde Belediyemizce yürütülen site içi yol çalışmalarını denetledi.

Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürümüz Mahmut Güldaş’tan bilgi alan Başkan Vekilimiz Çimşit, esnafların daha fazla mağdur edilmemesi ve bir an önce işyerlerine geçmesi için çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi.

Site içi yapılacak tasfiye çalışmalarının ardından Kilitli parke taşının döşeneceğini belirten Başkan Vekilimiz Çimşit, görev alanı ayırımı yapmadıklarını, amaçlarının vatandaşlara hizmet yapmak olduğunu söyledi.

Başkan Vekilimiz Çimşit, Siteye yeni taşınan ilk esnafı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra oradan ayrıldı.

Üst yapı incelemelerinde  Başkan Vekilimiz Çimşit’e Belediye Başkan yardımcımız Halaf Kete,AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Mehmet Salih Basık eşlik etti.