80 BİN TON TEMEL MALZEME ALIM İHALESİ YAPILDI

12.06.2017 16:13:00

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından,80 Bin Ton “ Temel Malzeme Alım ” İhalesi gerçekleşti.

Belediyemiz toplantı salonunda saat 14:00’da Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Müslüm Demir Başkanlığı’nda ve komisyon üyelerinin huzurunda gerçekleşen “ Temel Malzeme Alım ” ihalesine 3 Firma katıldı. Basına Açık Şeffaf olarak gerçekleşen 20 Bin ton Kireç (Beyaz Mucur ),60 Bin Ton ise Siyah Bazalt ( Siyah Mucur ), ihalesinde isteklilerin teklifleri komisyon üyelerince okunup incelendi. Yapılan incelemenin ardından Komisyon tarafından açık oturum kapatılarak, kapalı oturuma geçildi. Kapalı oturumda yapılacak olan inceleme ve değerlendirmenin ardından, Yaklaşık maliyete yakın teklif veren isteklinin teklifi kabul edileceği ve sonucun isteklilere elektronik posta yoluyla bildirileceği belirtildi.