BELEDİYEMİZ'DEN 1000 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

11.06.2017 00:11:00

Viranşehir'de Kayyum Belediyemiz,Maneviyatın yüksek olduğu bir günde birlik ve beraberliği pekişmesi anlamında Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak 1000 kişilik iftar sofrası kurdu.

Şehit Yakınları,Gaziler,Yetim Aile Çocukları,Daire Amirleri,Belediyemiz Birim Müdürleri ve Personeller için Belediyemiz bahçesinde kurulan iftar yemeğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit, Eşi Esra çimşit, ilçe Garnizon Komutani Piyade Yarbay Atakan Dorukbay,şanlıurfa Büyükşehir Belediye ilçe Koordinatörü Aladdin Milli Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete,Mahmut Şık,Arslan Çiftçi,Korucular Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu,Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım,CHP İlçe Başkanı Remzi Taylan,MHP İlçe Başkanı Yasin Haşimi,Gaziler,Şehit Yakınları,Daire Amirleri,Belediyemiz Personelleri ve Aileleri katıldı.
Sabah saatlerinden itibaren büyük titizlikle hazırlanan çalışmaların ardından , Okunan ezan  ile birlikte Belediye Heyetimiz Davetlilerle birlikte aynı sofrada iftarını açtı.
İftar öncesi alana gelen misafirlerle yakından ilgilenen İlçe Kaymakamı Belediyemiz Başkanvekili Sayın Ömer Çimşit,Ramazan ayının önemine vurgu yaparak,birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir araya gelip iftar açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Sayın Çimşit, " Davetimize icabet edip birlik ve beraberliğimize katkı sunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.Şehitlerimize gazilerimize bizler ,vefa,minnet ve şükran borçluyuz.onlar için ne yaparsak az bunu iyi biliyoruz.Memleketimiz her tarafında özellikle son yıllarda çok güzel çalışmalar ve projeler yürütülüyor.Viranşehirde'de Belediyemiz olarak çok güzel ve önemli projeler hazırladık.Bu projeleri yürütürken şehit ve gazilerimizin yapmış olduğu fedakarlıkla hizmetlerimize devam ediyoruz.Onları hiç bir zaman unutmayağız ve desteklerimizi sürdüreceğiz " diye konuştu.
10 Haziran günü Dünya yetimler günü olması münasebetiyle her zaman yetimlerimize sahip çıkıyoruz diyen Sayın Çimşit,Yetimlerin sadece 10 Haziran günü değil her daim sevindirilmesi gerektiğini vurguladı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise,Bugün kurulan iftar sofrasının Şehit ve Gazilerin sayesinde kurulduğuna vurgu yaparken,Şehitlere rahmet ailelerine başsağlığı diledi.
Konuşmaların ardından İftar programına katılan Şehit ve Gazi yakınlarına Ramazan Bayramı için çeşitli hediyeler verildikten sonra program sona erdi.